keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Ale ale ale

Lankojen alennusmyynnit ovat siitä ihania, että poistuvat tuotteet eivät voi olla liian pieniä, suuria tai muodista poistuvia. Toki väri tai langan paksuus voivat olla vääränmallisia omalle maulle, mutta ainahan niistä voi värkätä jotain kivaa, eikö?
Tämän alennusmyynnin ehdoton ykkönen oli Tokmanni (jukola, oulu), jossa oli ehdottomasti eniten sekä väri- että lankavalikoimaa. Sieltä tarttuivat mukaan 19 euron arvosta keriä (ihan kuin noita ei vielä entuudestaan olisi ;). Löytöjä olivat
Rose Mohair turkoosi 4kpl 2e/kerä
Isoveli tumma farkku 2kpl 3e/kerä
Nalle marjaretki lakka 1kpl 5e
Ehkä aika sinisävyistä, mutta tuo sininen taisi olla ainoa siellä alennuksessa ollut Isoveli ja turkoosi sopii minulle hyvin (ja Rose on ihanan pehmoista!)


Lähes kaikilla langoilla on jo tarkoituskin! Nallesta ajattelin tehdä lakkasoita metsästävälle äidilleni lämpöiset villasukat syksylle soita odottelemaan, Isoveljestä tuubihuivin lämmikkeeksi talven viileille ratsastustunneille ja Rosesta varmaan jonkun kietaisuhuivin tai muun yläosan vaatteen, ehkä kirjoneulosta :)
Ja Anttilan alkuperäinen valikoima oli ollut kyllä parempi (+ nallen eri sävyt olivat 0,5e halvemmalla kuin Tokmannilla, joka oli mun mielestä ainakin aika paljon) mutta varmaankin hyvän sijainnin vuoksi hyllyt huutivat ei-oota...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti