maanantai 10. tammikuuta 2011

Neulontakielto...

Voih, nyt tämä liikainnokas neulominen sitten kostautui... Vasen käsi on niin kipeä kyynärpäätä ja sormia myöten, että ihan jokapäiväsetki jutut vihloo, eli on aika laittaa hetkeksi puikot hyllylle:/ Yo-kirjoitukset kun ovat lähestymässä niin en halua ottaa mitään riskejä, että joutuisin syömään jotain tulehduslääkkeitä yms., vaikka vasen käsi onkin kyseessä.
Mutta, vaikkei itse voisi neuloa niin sehän ei tarkoita etteikö aiheen parissa voisi viettää aikaa? Katsoin tänään Neulontakerhon ensimmäisen jakson ja kiva oli! Vinkkejä ja uusia kuvioita, tekisi itsekin mieli neuloa käsitöitä harrastavan äitini kanssa tilkkupeitto, siitä tulisi varmasti hieno :>
Tänään testasin myös Lankakaupan tyttö -kirjan lopusta löytyvää "Perjantain neulontakerhon omenavaahterasiirappimuffinsseja" ja kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla, oli varmaan parhaita muffinsseja koskaan! Herkut päätyivät avoimien ovien tarjoiluihin, sillä pidän joka maanantai lähikoulullani avareita poikakaverini kanssa ja tänään oli kauden avajaiset!


Lisäksi sain kuvia Saksasta, sisko pääsi perille onnellisesti ja kuvatkin pääsi vielä tänne asti:> Sukat on tehty Novitan Nallen kukkaketo -langasta, olisiko ollut sinivuokko? Huivit on tehty oman pään ohjeella (simppeli kuin mikä ja äkkiä tulee!), sukat sitten ihan perussukkaohjeella. Huiveista valkoinen on tehty Novitan Foksista, vihreä Novitan Isoveljestä ja nämä syntyivät tuossa joululomalla :)

1 kommentti: