lauantai 5. helmikuuta 2011

Aika juoksee..

..liian nopeaa välillä! Yhtäkkiä lukio onkin yhtä koetta ja yhtä preliä vaille purkissa ja seuraavana perjantaina alkaa kirjoitukset äidinkielen tekstitaitokokeella, apua? Toisaalta ihana että lukiosta jäi sellanen olo että vitsi olipa mukava ajanjakso elämässä, mutta nyt on kai aika siirtyä eteenpäin vähitellen lukulomalle.
Yllättävänän paljon olen kuitenkin ehtinyt neuloa tässä sillä välin:
sukat tulivat valmiiksi
sukat ovat oikeasti väriltään hieman kirkkaammat, mutta sen näkee tuolta edellisestäkin postauksesta :) äiti piti (yllättäen) sukista paljon ;)


Ja kuten näkyy, isoäidin neliö-tilkkupeittoprojekti on lähtenyt alkuun. Sovittiin äidin kanssa että tehdään yhteinen niin tulee vähän nopeampaa valmiiksi ja minusta näistä tuli ainakin tosi kivan värisiä :) 

Ja tässä oli käytetyt langat.. Saa nähdä riittääkö koko peittoon vai lähdetäänkö jossain vaiheessa tuomaan lisävärejä mukaan :) Vasemman puoleiset ylempi ja alempi violetti ovat Novitaa, todennäköisesti 7 veljestä, oikeanpuoleinen aniliini taas Järbö Garn lady -lankaa (100% akryyli) ja tuntui kyllä ihanan pehmoiselta ja väri on ihana :)

Sitten pääsemmekin ongelmalapseen....

 Pitkästi on tullut neulottua ja kuviokin on hyvin onnistunut, mutta tässä se varsinainen ongelma sitten on...
 Huomasin liian myöhään (viime kierroksella, että joka 2. kierroksella piti lisätä vain 1 silmukka, ei molempiin reunoihin 1 silmukka... Eli nyt lisäykset ovat tulleet tuplavauhtia ja neulos leventynyt sen mukaisesti :( Ja koska tuo ei ole mitään helpointa neulottavaa tuo kuvio niin päätin kuitenkin jatkaa edelleen ilman suurempia purkuoperaatioita ja tästä eteenpäin sen 1 s per joka toinen kierros... Saa nähdä minkälainen rävellys tästä tulee. Jos jollakin on vastaavia kokemuksia tai vinkkejä mitä tehdä niin olisin enemmän kuin kiitollinen jos avittaisitte!
Tässä vielä tuo oikea väri, ylläolevista tuli jotenkin paljon harmaampia oikeaan väriin nähden. Ja eka kerä (Novita Rose Mohair) on edelleen muuten menossa.
Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti