sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Viimeinen lomapäivä

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin kai se on taas todettava... Viimeinen lomapäivä on takana ja tältä erää viimeinen koulujakso edessä -enää kuukausi ja runsas viikko ja lukuloma alkaa. Lomalla on tullut neulottua kyllä paaljon, saa nähdä vähentyykö vai lisääntyykö koulun alun myötä... ainakin vasemman käen pari sormea alkaa sanomaan jo yhteistyösopimusta irti. :D (Miten sormia voi venytellä, tai pitääkö niihin laittaa jotain icepoweria?)
Livillä alko muuten pyörimään eilen Neulontakerho. Eka jakso meni nauhalle, mutta ainakin Liv:n sivuilla oleva esittely kuulostaa lupaavalta:)
sites/nelonen.fi/files/images/_m4_w_knitty_gritty_576_468_263.jpg
Unohda mummomaiset virkkausoppaat! Tässä ohjelmassa ei askarrella pannulappuja tai iänikuisia villasukkia - nyt neulotaan asusteita ja asuja 2000-luvun tarpeisiin iPod-taskuista trendikkäisiin toppeihin. Ohjelma tarjoaa ideoita kaikenlaisille käsityön ystäville. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
(http://www.livtv.fi/ohjelmat/neulontakerho/etusivu)

Viikonloppuun mahtuivat myös kummitätin lapsen 18-vuotissynttärit, joissa toissa kesäksi neulottu pitsinen juhlajakku pääsi taas näytille (minusta sen väri on aivan ihana:)
Alutopin löysin Vilasta -70% (lopuksi 10,50e), on kyllä enemmän edukseen päällä kuin tuossa hengarissa :)












Villasukatkin ovat edenneet jo viimeiseen kantatilkkuun, niitä onkin helppo kilkutella eteenpäin koulun viimeisillä kertaustunneilla...

4 kommenttia:

  1. aivan ihana tuo juhlajakku! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitoskiitos^^ sekä ensimmäisestä kommentista että kehuista :>

    VastaaPoista
  3. Moikka !
    Kiva kun kävit sivuillani.
    Sinullahan on täällä monipuolinen blogi, jokaiselle jotakin :)

    VastaaPoista
  4. Monipuolinen tuntuu aika lievältä ilmaisulta kun katselee noita sinun töitäsi :DD Aivan mielettömän monipuolisia ja taitavia!

    VastaaPoista