keskiviikko 7. elokuuta 2013

Hyvin vietettyjä viikonloppuja

Kylläpä on tullut kesälomailtua töiden ohessa! Takana on kaks ihan mahtavaa viikonloppua joilla taas jaksaa painaa viimeset viikot töissä ennen koulun loppua :)
Ekan viikonlopun olin maalla kaverin luona. Hän oli hoitamassa sukulaisensa hevostilaa ja vanhoina heppatyttöinä olimme tietysti haltioissamme tilaisuudesta landeilla rauhassa kahdestaan :)
Ohjelmassa oli mm. ratsastusta superhienoilla hepoilla, tallihommia, uintia, vattujen poimimista ja varusteiden putsausta.


Hieno Arttu jolla pääsin ratsastamaan <3Vadelmia oli ihan superpaljon ja ne oli hyyyviä <3
Tuli ihan vanhat hyvät ajat mieleen ratsastusleireiltä! :)

Toisen viikonlopun olin seurakunnan leirillä syrjäisessä leirikeskuksessa, missä oon ollu myös ekalla partioleirillä :D Kuulun siis meidän seurakunnan nuorten Missioklubiin, joka kerää rahaa että pääsee aina parin vuoden välein tekemään Afrikkaan avustustyötä :) Viikonlopun tavoitteena oli ryhmäytyä ja tehdä myyntijuttuja tulevia markkinoita varten. Jokainen sai tehdä mitä halusi, joten yllätysyllätys mun viikonloppu oli pyhitetty neulomiselle, mikä oli kyllä mahtavaa! Viikonlopun ohjelma oli siis käytännössä syö-neulo-syö-neulo-käy saunassa ja uimassa-neulo <3 Oli rentoa ja oli myös mukavaa päästä auttamaan muita tippuneitten silmukoiden ja lankasylttyjen kanssa :D Oikeen sydäntä lämmitti kun suurin osa killuuti puikkoja yhteisissä hartauksissa, aurinkoa ottaessa ja nuotion ääressä.
Ja mitä me siis tehtiin? Tiskirättejä Novitan bambu-langasta. 40 silmukkaa oli koko ja suunnilleen neliön malliseksi tähdättiin, puikot oli 3½. Tyyli ja kuvio oli vapaa!
Neulomista iltanuoion äärellä <3

Vähän hiukopalaa neulomisen lomassa!


Reilun päivän jälkeen minun tekemiä eko-tiskirättejä oli kolme valmiina :) Tällä hetkellä noita taitaa olla 7 valmista yksilöä :)
Neulomisen lisäksi vaihtoehtoina oli myös korttien askarteleminen, joita voisimme myöhemmin myydä. Täytyy sanoa että jo näissä kolmessa kortissa meni niin paljon aikaa ja hermoja että väliin piti ottaa jo rauhottavia neulomistaukoja. Askartelu ei näyttänyt olevan ihan mun juttu :D


Tämän ostin kaverille synttärikortiksi, sen verran aikaa ja vaivaa sen tekemiseen meni ja olin jopa ylpeä että siitä tuli ihan kelvollisen näkönen :)
Ja nämä omatekemät ostin ensi kesän kaverihäihin kun kolmet on tulossa..

Aina se on kivempi antaa jotain omatekemää, eli kaikki omatekemät kortit lähti markkinoiden sijasta kotiin mukaan käypään hintaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti