keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Duhadedän tenttiinlukua

Ja kun viime päivitys oli niin reeni-intoinen niin ihan karman lakien mukaan seuraava on sitten funssainen :( Eli nyt iski syysflunssa minuunki ja kaikki viikon reenit on pitäny jättää välistä ja täytyy kyllä sanoa että harmitta ihan älyttömästi :'( Harvoin tällasella motivaatiolla ois ollu menossa reeneihin ku nyt!
Mun selviytymispaketti flunssaa vastaan :> Sarvikuono rocks!Mutta ikuisena optimistina täytyy sanoa että on tässä hyvätkin puolensa. Koska oon nyt harjottelussa niin mulla ei periaatteessa mee kursseja, mutta päätin kuitenki ottaa Lääketieteellisten aineitten II -kurssin tähän jaksoon ja käydä luennoilla niin hyvin ku pystyn harjottelun ohessa. Mutta nyt täytyy sanoa että rakastan sitä ihmistä joka on kehitellyt videoluennot! Siis onko mitään parempaa tenttiressin keskellä huomata että puuttuvat luennot löytyy matskuineen netistä, ottaa neule tassuun ja kaakaokuppi toiseen ja alkaa seuraamaan luentotallennetta. :>

Onneksi kurssi on ihan tosi mielenkiintonen ja laaja, kaikki luennot on ollu kauheen mielenkiintosia tähän mennessä! :)
Sen verran sain tänään raahauduttua muuallekin että kävin kaupassa ostaan langat seuriiviin säärystimiin (motivaatiolangat että saa alotettua tenttiinluvun :D).

En oo ihan varma tästä näiden väristä, musta sais olla ehkä vähän tummempi! Nyt on vähän tuollanen ei-mikään-beessi.
Hyvin eteni jo kahden luennon aikaana eka säärystin! :)
Loppuun täytyy ehkä myöntää mun heikko kohta tässä tenttiin luvussa, nimittäin Game of Thrones eli Tulen ja jään laulu -kirjasarja. Oon totaalisen koukuttunu siihen ja ne on sen verran pitkiä että riittää lukemista :D Pakko koittaa hillitä ittiä että tulee jotain tästä opiskelustakin.

Ehkä illan päälle voi palkita ittensä reippaasta tenttiin luvusta parilla sivulla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti