torstai 21. heinäkuuta 2011

Lankaostoksia

Hihhei tänään ja eilen ylioppilas & synttärilahjaksi saamani lahjakortit saivat kyytiä kun innostuin lankaostoksille ^^
Koko kierros kattoi Käsityöliike Somikin, Raksilan Prisman ja K-citymarketin sekä Kärkkäisen.
Somikki oli ehdottomasti pettymys :/  Menin sinne oikein listan kanssa uutuuslangoista mitä olisin halunnut ostaa ja sitten siellä ei ollut mitään. Kuulemma lehti ei ollut vielä tullut heille asti joten tilauksia ei voitu tehdä...
No joka tapauksessa sieltä matkaan tarttui kahdet puikot: nro 8 sukkapuikot ja nro 8 60cm pyöröpuikon. Lisäksi ostin vielä pari lahjakerää, joita en voi tähän vielä laittaa ettei yllätys mene pilalle;)
Ja siellä ei ollu bambusia niin sitte lähti matkaan tuollaset kultaglitterit!
 Seuraavaksi suuntasin uutuuslankojen perässä Prismaan. Katsoin aivan silmät pyöreänä kun vieressäni keski-ikäinen nainen lappasi kahteen suureen koriin lankoja ja mietin että joko se oli hakemassa koko talven lankavarastoa itelle tai sitte se oli tosi rikas! Mutta niin siis sieltä ostin sitten sitä jo aikaisemmin hehkuttamaani Nokea kolme kerää :>
Crystallia ostin sitten tänään Kärkkäiseltä. Aion tehdä siitä itselleni oikeen ihanan pehmoisen tuubihuivin joka oli viime vuoden MUST ja jäi tekemättä :< Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?
Ja sitten vielä tämä ihana laatikkoneule, jonka bongasin jostain syystä vasta nyt Kesän lehdestä.

Siihen ei meinaa löytyä lankoja enää oikeen mistään, varsinki luonnonvalkonen Miami on kadonnut tältä pallonpuoliskolta kokonaan. Erät on loppunu ja nyt en tiedä sitten aionko toteuttaa tätä ollenkaan, mutta löysin kerän Puro batikkia Prismasta ja toisen Kärkkäieseltä, jotka keräsin varanvuoksi (ja siksi että ne oli alennuskessa;) talteen. Ostin myös pari keraa ihan normi valkosta Miamia ja sitten tota persikkaa että jos innostun kuitenki niin sitte ei puutu kuin pari kerää valkosta :>

Ja sitten vielä Kärkkäiseltä bongasin ihanan pehmoiset kerät joita en vaan voinut jättää hyllyyn!
Ei vielä aavistustakaan mitä niistä teen mutta ne oli niin ihanan värisiä, tuntusia ja tuoksusia että ne vaan hyppäs matkaan ``)
Mutta loppuun vielä pari vasta valmistunutta:
Eilen neuloin tällasen kännykkäkotelon Isoveljestä. Simppeli ohje ja tuli äkkiä seiskan puikoilla valmiiksi:) Olisin halunnu puunapin laittaa mutta sellasta ei nyt sattunu varastossa olemaan :/
Ja vielä pakollinen villasukkakuva^^ Sain itelleni tehtyä Nalle kukkakedon Sinikello-langasta nämä itselleni kun entiset aluksi nyppyyntyivät kovan käytön seurauksena ja sitten vielä katosivat:/ Mutta nyt on uudet pehmoiset, lämpöiset ja pörröiset!

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva kännykkäkotelo! ja villasukat on kans ihanat! Tosta Dropsin Alpacasta saa tehtyä vaikka mitä, muistaakseni suht isoon baskeriinkin menee vain pari kerää, ko se on niin riittoisaa :)

    VastaaPoista
  2. Oij kiitos! Ja joo vinkkejä otetaan vastaan mitä siitä vois tehä. Löysin siellä Kärkkäisellä tosta Drops-langasta tehdyn boleron ohjeen ja se näytti kyllä tosi kivalta. Ohje vaan oli ruottiksi ja vaikka koitin sitä kuin kääntää niin ei jotenki kieli taipunu:D Mutta saas nähdä, ei muuta ku uuden ohjeen metsästykseen vaan ;)

    VastaaPoista