torstai 2. helmikuuta 2012

Laukkuja, luovuutta, hulluutta...?

Tänään mietin että mitäs sitä neulois seuraavaksi! Mietin aluksi että Novitaltahan tulee tällä viikolla uusi lehti, että sieltä vois löytää jonkun kivan mallin mutta sitten katoin netistä jo vähän etukäteen noita ja täytyy sanoa että ei näillä -30'c keleillä paljo puuvillaneuleet houkuta :S Itse asiassa tätä voi hankaloittaa myös se, että minulla on melkoisen selkeä visio mitä haluaisin neuloa: tunikanmallisen, mutta vartalonmyötäisen villapaidan jossa olisi kirjoneuletta. En ole vain vielä oikein löytänyt oikeita lankoja/mallia...
Mutta suurenpaa inspistä odotellessa ajattelin hyödyntää jämälankoja :>
Näyttääkö tutulta? Jep, tämä on siihen torkkupeittoon samaa sarjaa tyynynpäällinen :) Tänään aloitin ja oli kyllä taas ihana neuloa noilla väreillä <3
Sitten vähän aiempaa tuotosta:
Tässäpä siis Crystal- ja Isoveli-langalla kaksinkertasena neulottu laukku :) Ohje on Novitan Syksy/2010 lehdestä. Siitä tuli ihan yhtä hieno kuin miltä kuva näytti, ongelma vain on että en oikein tiedä missä käyttäisin sitä :( Koulukirjoista se sinkuu ja haisevia reenikamppeita en haluaisi sinne lykätä. Joku kaupunkilaukku siis ehkä, mutta baariin liian villainen :D Eli siis kahvittelulaukku, mutta minä en käy oikein kaupungissa kahvilla kun täältä on se 10km matkaa... Onko ehdotuksia? :)
Ja kun tämän laukun sain valmiiksi niin sain idean, ja neuloin itse suunnittelemani laukun heti perään: kun illalla olin saanut valmiiksi tuon harmaan laukun, sain idean ja toteutin sitä itse asiassa puoli viiteen asti yöllä, kunnes tuli valmista! Silloin mietin että olikohan tämä ihan fiksua, mutta jotenkin unohdin vain ajantajun ja neuloin...se oli kyllä flowta jos mikä! Ja tällainen siitä tuli:


Tämä on neulottu pelkällä Crystallilla ja kukkakoristeet on tehty Drops'n Alpakalla (joka oli ihan hirmuisen pehmoista, haluaisin neuloa siitä jotain:)). Pieni ja söpö, mutta ei kovin käyttökelpoinen, mutta sellaisiahan ne naisten laukut yleensäkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti