maanantai 30. tammikuuta 2012

Houstaamista ja meininkejä

Kylläpä viikonloppu hujahti taas kuin siivillä! Viime viikon huolehdin itsekseni koko huushollista porukoiden lomaillessa Teneriffalla, ja viikonlopun aikana meillä majoittui serkku kahden ystävänsä kanssa ja myös tanssijoukkueeni piipahti pukuja tekemässä :) Ja miten sattuikaan, myös T oli lomilla torstaista sunnuntaihin, joten yksin ei tarvinut olla!
Lisäksi tanssikisat sattuivat vielä lauantaille.
Joukkuelaisille tarjottiin suklaaruutuja ja (vain vähän palaneita ^^') tuplasuklaamuffinsseja
Serkulle matkaseurueineen piti olla aamupala pe-aamuna ennen viittä valmiina ja pötyä oli pöydässä juuri paistetuista pannukakuista lähtien ;)
Mutta ettei ihan menisi ohi aiheen niin sainhan minä tässä pitkäaikaisen projektinikion valmiiksi. Marraskuun alusta asti tekeillä ollut vauvan villahaalari valmistui ja sain siihen viimein napitkin ommeltua. Voin kertoa ettei mennyt kaikki ihan niin kuin Strömsössä tämän työn kohdalla; lanka loppui, kuin myös saman värierän kaikki langat tuntuivat kadonneen maan alle, työn ohje ja kaikki talouden napit olivat myös hukassa, mutta ihme kyllä, sain haalarin valmiiksi! :) Ja ihan hienokin siitä vielä tuli.
Sovituksessa on jo käynyt ja onneksi kaukokatseisena neuloin siitä alunperinkin vähän suuren, joten se sopii nyt oikein hyvin ja tulee tarpeeseenkin tänne -25'c pakkasiin!
Olisin halunnut puunapit, mutta totesin että jos työ on tähänkin asti edennyt näin hitaasti, menee ikä ja terveys ennen kuin ehdin kaupungille nappeja hakemaan ja vielä löydän oikeanlaiset. Tästä ehkä voi huomata tuon langan sävyn muutoksen: toinen lahje on hieman erisävyinen kuin toinen. Lankana käytin Novita Woolia ja Novita Nalle kukkaketoa noihin vihreisiin kohtiin :) Ohje löytyy Novita Talvi 2007 -lehdestä :)
Joku saattoikin jo huomata että haalari oli samaa sarjaa tässä postauksessa olevien neuleiden kanssa :)
Minusta tuo Jussi-kuvio tulee niin kivan eläväiseksi noilla Nallen raitalangoilla :)
Lisäksi taakse muodostui myös kiva raidoitus :)
Ja loppuun on pakko laittaa vielä meidän matkailsten eväästä kuva: He kävivät hakemassa maailman suurimman listalta haettavan pizzan, joku lähipizzeria kuulemma tekee tällaisia O.o Eikä maksanut kuin 28e vaikka syömistä oli enemmän kuin viidelle ihmiselle!
Tästä riitti evääksi asti!

Jos joku haluaa ohjeita pizzaan tai suklaaruutuihin niin hihkaiskaa, voin laittaa :)

Ja ettei menisi ihan syömiseksi niin laitetaan nyt viikonlopun kisoistakin yksi kuva. Paidoista tuli hienoja!
Ohjelma: Älä unohda minua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti