perjantai 24. elokuuta 2012

Neuleliivi

Oma rusketus ei kyllä ole ihan tuota luokkaa.. :D
Tässäpä on siis neuleliivi jota olen nyt viikon verran neuloskellut ja kappaleet ovat tulleet valmiiksi. Malli on Novitan Kesä 2012 -lehdestä ja se on toteutettu Kelo-langalla. Kasin puikoilla valmista tuli melko nopeasti :) Ajattelin ensin tehdä tuollaisen valkoisen, mutta sitten totesin että se olisi talvella vähän liian valkoinen :D Ja päädyinkin sitten tähän yönsiniseen, sopii sitten hyvin esim. farkkujen kanssa :)
Ruokapöytä on oikein hyvä paikka neuleiden säilyttämiseen, eikö? ^^
Tässä kappaleet odottelevat kuivumista sumutuksen jälkeen. Olen aiemminkin miettinyt, mutta mietinpä taas: kun kaikissa neuleohjeissa sanotaan että "sumuta työ nurjalta puolelta", niin osaako joku fiksumpi kertoa että miksi? Koska itse en ainakaan huomaa mitään eroa sumuttamattoman ja sumutetun kappaleen välillä...? Mutta siinäpähän kuivuvat. Ja sitten myös mietin tuota: miten ompelette kappaleet yhteen? Itse ompelen yleensä parsinneulalla tai virkkaan samalla langalla kuin millä olen neulonutkin, sillä se ei sitten erotu seasta. Tänään tuli kuitenkin mieleen että voisihan sen toisaalta koneellakin hurauttaa -mitä tekniikoita käytätte?

Musta oli kiva nähdä Saimi Hoyeria näin "tavallisissa" kuvissa ^^ Sopii yllättävän hyvin normi suomalaismaisemaankin :)
Tilasin tänään myös ennakkotilauksena 7-veljestä lehden, oli 4,50e ilman postikuluja 30.8. asti. Minusta oli kiva että neulemallit näki etukäteen sivuilta niin sai sitten katsoa että onko sen verran kivoja malleja että kannattaa tilata :) Ainakin miesväelle oli kivoja malleja, joten laitoin tulemaan.

Tein tänään myös makaroonilaatikkoa, mikä on muuten yllättävän pitkä ruoka tehdä... Tai kun kaikki puhuu aina että se on niin normiperusnopea ruoka, no en nyt tiedä jos sen pitää olla tunti jo uunissakin! Mutta aivan hyvää siitä siis tuli :>

Nyt pitäis saada jotain koulutehtäviä tehtyä kun lähden viikonlopuksi töihin yövalvojaksi leirille... Lähtö on viideltä ja en oo vielä pakannut mitään, että hyvinhän tässä kerkeää!

3 kommenttia:

  1. ihana liivi tulee! ja vauuuu tuota 7 veljestä lehteä ja niitä malleja! kerranki miehillekki oikeesti varaa valita ja hyvännäkösiä.

    VastaaPoista
  2. Niinpä, katoin just samaa! :) Kun yleensä on se yks/kaks per lehti niin mukavaa vaihtelua! :)

    VastaaPoista
  3. Hei, teen itse tällä hetkellä samaa liiviä. Ohjeissa käsketään tehdä vasen etukappale :vasemman etukappaleen peilikuvaksi ja tee pääntie kavennukset neulomalla 2s oikein yhteen". Onko ohjeessa virhe vai missä vaiheessa nuo pääntien kavennukset pitäisi tehdä?

    VastaaPoista