torstai 5. tammikuuta 2012

Joululahjoja ja sukkailuja


"...kuin seitsemän 
sydäntä sykkivää,
seitsemän tähteä tuikkivaa,
seitsemän kuusta kolisevaa..."

7 veljestä Raita (887)

Tämän ihananvärisen 7 veljestä -kerän sain ihanalta mummultani lahjaksi (vaikkakin kaikki muut lapsenlapset saivat hienot kirjoneulesukat, ja kun vilkaisin kysyvänä mummuun: "Sinä ossaat ite tehä paremmat!" Voi mummu, sun sukkia ei kyllä korvaa mikään mutta kiitos luottamuksesta! :D)

Lisäksi sain isosiskolta neulepuikoille ja -tarvikkeille toivomani säilytys "kankaan" tai miksikä tätä sanoisi :)
Paikkoja on saksille, pyöröpuikoille...

....pitkille puikoille...

...ja sisäpuolella vielä langoille ja lehdillekin :>

Se on siis kaksipuoleinen, sisältä pussimainen ja ylhäälle tulee kuulemma vielä vetoketju että saan sisäpuolelle sitten lankoja ja neulelehtiä talteen. Kiitos, tämä oli ihana ^^ <3

Ja sitten sukkailuja: lupasin neuloa joululahjaksi isälleni hänen toivomansa lyhytvartiset villasukat, mutta koska tein ne kolmosen puikoilla 7-veikasta, sattui pieni mittasuhdeongelma:
...toisesta tuli liian pieni :(

...joten hänet purettiin.



Joustinneuleen kärkikavennuksista ei todellakaan tullut mitään neulomisen tyylinäytettä, mutta teen yleensä eteenki miesten pitosukkiin joustimen koko matkalle, pysyy paremmin jalassa :> Jatkamme siis kavennusharjoitteluita.

Mutta tulivathan ne sitten valmiiksi, lopulta oikean kokoisinakin, ja saaja oli hyvin tyytyväinen ja isäpappana ylpeä kun sai laittaa tyttären tekemät sukat jalkaan. Voi isää :')



Ja viimeisimpänä: mitäs sitten? Koulussa hyppytunnilla päädyin tekemään vielä ainakin yhdet villasukat, sillä se on helppoa luentoneulottavaa ja tuo uusi ihana raitaveikka vaan syyhysi päästä puikoille. Siispä:
tänään sai alkunsa palmikkokoristeinen sukanvarsi, johon tavoitteena olisi tehdä elämäni ensimmäinen tiimalasikantapää. Saapa nähdä miten onnistuu!
Ja kun minulla tuntuu koko ajan menevän jotenkin ajatukset ristiin puikkojen kanssa, kovimmalla käytöllä olevat nro 3 bambupuikot sanoivat tänään yhteistyösopimuksen irti :( 
Kun kaikki ei mene ihan niin kuin Strömsössä


Kaksi nurjaa yhteen -kohta koitui tämän puikkoraukan kohtaloksi. Onneksi siitä katkesi sen verran pieni pala että loppupätkä toimii vielä ihan hyvin sukkien neulonnassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti