tiistai 17. tammikuuta 2012

Tiimalasi

Tarvitsisin oikeasti opetusta ajankäytön hallinnassa! Olen aina myöhässä, teen asiat viime tipassa ja siirrän kaiken sen huomiselle, mitä ei tarvitse tehdä tänään. Minusta maailman paras keksintö olisi sellainen Harry Potter -elokuvista tuttu ajankääntäjä, kun minulla on tapana ilmoittautua mukaan miljoonaan eri juttuun kun maailmassa on niiin paljon kaikkea mielenkiintoista :> Ja sitten on vielä se koulu. Mutta vanha viisaushan se on että tuo koulu ja työt tuppaavat haittaamaan harrastustoimintaa.
Tämän kaiken keskellä tämä blogin päivittäminen on minulle vähän haastavaa, koska päivittäessäni tiedän lähes poikkeuksetta aina että minulla olisi jotakin kiireellisempääkin tekemistä sille hetkelle (esimerkiksi nyt minun pitäisi olla kirjoittamassa artikkelia sanomalehteen. Sen pitää olla huomenaamuksi kello yhdeksän valmis^^')
Hetken pyöriteltyäni asiaa tulin kuitenkin siihen tulokseen, että itse asiassa varmaan juuri sen takia pidän niin paljon käsitöistä ja ruuanlaitosta. Ne antavat luvan hetkeksi rentoutua, tehdä jotain luovaa käsillä ja ihan vaan sen takia että koska itse haluan tämän tehdä.
Tähän postaukseen voinkin siis liittää hyvällä omalla tunnolla kuvan valmiiksi saaduista tiimalasikantapääsukista. Käsitöissäkin voi olla aika paljon ajatusta ja symboliikkaa takana, jos niin haluaa ;)

Tuo koko sukan läpi kulkeva palmikko oli myös minusta aika kiva yksityiskohta. 

Sain jopa raidat suunnilleen tehtyä ja tämä oli oikeastaan aika kivannäköinen kantapää :)
Ja jos käsitöissä voi olla symboliikkaa, miksei myös ruoassa? :) Tämä kanasalaatti oli tehty perjantaiksi kun T tuli käymään lomilla armeijasta :)

Oli muuten aika hyvää vaikka itse sanonkin ^^
Ostin myös pari viikkoa sitten paidan jossa oli kilpikonna ja teksti
"Always late but worth the wait!"

Bongasin myös sellaisen blogin kuin Always late but never busy -huippu asenne! :) Meitä on siis muitakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti